Situate pe malul Mării Negre, în zona pitorească a Portului Tomis din Constanța, restaurantele Bacaro Port & Bacaro 2 sunt recunoscute pentru experiența lor culinară mediteraneană. Cele două locații, Bacaro Port și Bacaro 2, funcționează una în vecinătatea celeilalte, fiecare beneficiind de propria bucătărie și echipă de bucătari, ceea ce conferă unicitate chiar și preparatelor similare.
Meniul acestora pune accent în principal pe pește și fructe de mare proaspete, transformate în produse reprezentative precum saramura în diverse variante, peștele la grătar sau prăjit, precum și preparate rafinate din fructe de mare ca de exemplu calamarii umpluți cu brânză feta sau selecțiile variate de fructe de mare pane, de tip Fritto misto. Pentru cei care preferă alte opțiuni culinare, sunt oferite și câteva preparate pe bază de carne.
Bacaro Port s-a deschis în 2012, iar Bacaro 2 a fost inaugurat în 2014, ambele consolidându-și în timp statutul prin atmosfera specială și priveliștea deosebită asupra portului. Oaspeții se bucură de confort atât pe timpul verii, cât și iarna, datorită teraselor încălzite și altor facilități. Experiența în cadrul Bacaro Port & Bacaro 2 este caracterizată de o atmosferă agreabilă, servicii de calitate și un meniu ce pune accent pe prospețimea ingredientelor locale și specificul bucătăriei mediteraneene.
Website | Număr de review-uri | Review |
---|---|---|
3439 | 4.5 / 5 | |
1405 | 4.1 / 5 | |
bookingham | 12 | 3.8 / 5 |